Monday, January 20, 2014

Jom ramai2 click link ni...

Hye..saje nk promote link ni..

Jom tolong click link ni ...

http://stayreward.com/index.php?share=21200

Aku akan dpt 10 USD stiap kali korang click link ni..

Mcm mane nak join aku..bl da click link yg aku bg 2,akan kluar webpage die..then korang register/sign up..masukkn detail yg die nk like name,email address,etc..korang akan dpt 25 USD bl korang register..then korang kena la promote link yg die bg nanti..stiap kali org click link yg ko promote 2,korang akan dpt 10 USD..

Korang blh cashkn duit korang tu minimum 300 USD..try la..x rugi pn ..sbb bkn kluar duit pn..hihi

Tp kebenaran aku x pasti lg..aku da dpt lebih 300 USD ..tp blom cash kn lg..tunggu kalu btol aku dpt duit 2..aku war2 kn kat blog .huhu..

Nak tahu lebih lanjut ..click la link yg aku bg 2..kt akan dpt duit sbb tolong promote webpage die n naikkn traffic die ..

Ok ..da...

6 comments:

  1. sy pn ada wat siap da post kat fb lg sekali ada kwn keje kat bhg IT dia ckp tu SPAM

    ReplyDelete
  2. SPAM eh..sy pon xtau nk caye x..jap lg nk try cash out..ngk lpas x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cash out ke kak.. nk tau feedback nie..

      Delete
  3. akk dah cash out x..?? nak tau ok ke x benda tu. klu ok sy pun nak try

    ReplyDelete
  4. Da try cash kn..xlpas..kne jwb soalan la..xpyh try..rase btol ni spam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..yeke.. ok kak. thanx yer :)

      Delete

trima kasih kerana meninggalkan jejak..=)