Tuesday, March 8, 2016

Email untuk nayli dan nayla

Assalamualaikum..

lama da x up entry..bknnye byk keje sgt pon..tp xtau nak cete yg mana 1..mcm2 cete rasa nak share..da menaip sparuh jln terpikir.."perlu ke aku cete pasal ni?"hee..lpas 2 trus delete je..

ade 1 perkara aku nak share..aku da registerkn email utk nayli and nayla

nurnayliliyana@gmail.com

nurnaylailyani@gmail.com

dan kalu ade anak seterusnye aku akan wat gak email ..bajek mcm nak anak ramai plak..haha

tp kenapa aku watkan email utk dorang?? dorang kn kecik lagi..nmpak mcm xde function kan wat email utk dorang..tp sbenanye byk kelebihannye tau..dulu masa nayli, dr sehari ke sehari aku nak watkan email die..lpas 2 terlupe mcm 2 je..now aku da rasa menyesal sbb x buat awal2..bile time nayla ni, aku wat skali email utk nayli...

ok..knape aku buat email utk anak2 aku? actually aku wat mcm diary utk dorang dr kecik shg la tiba masa yg sesuai, aku akan serahkan password email 2 kat dorang..mayb bile dorang da 18thn nanti ke..
aku send email from my personal email kat dorang in daily basis ape yg kitorang wat mlm td..send photos..pas2 aku luahkan ape yg terpendam dlm hati kat dorang..and mcm2 cerita yg aku nak dorang tau bl besar nanti..so that, bl dorang da besar, dorang dpt baca blk n ingat segala kenangan mase dorang kecik2 ..

aku wat mcm ni sbb aku xtau umur aku panjang or x..xtau bile dorang da besar, aku still ade di sisi dorang utk cerita segala kenangan masa dorang kecik2..=('..aku takut x sempat ngk dorang bile dorang da besar nanti..jadi dorang boleh baca sgala yg aku tulis kat email 2..and hopefully blog ni pon still wujud shg dorang besar nanti..moga bile aku da xde, dorang akan terasa sentiasa dekat dengan penulisan ibunye..

aku x tulis diary sbb aku rasa mcm x selamat..takut nanti aku lupe ltk kat mana..for this time being, password email dorang sama ngan password aku..one day aku akan bgtau husband aku ape password email aku..

to nayli and nayla, 

if ibu da xde bile awk da besar nanti, pls find out my password to access your email,..

hope nayli n nayla dpt jumpe blog ni nanti and jumpe this entry..=)..kalau umur ibu panjang and we still together until you all 18..ibu sendri akan bg password..


kasih hingga ke syurga :)


kakak nayli dan adik nayla

1 comment:

  1. yeahhhh impian sy jgk...tp tgu ada anak dulu...hehehe

    ReplyDelete

trima kasih kerana meninggalkan jejak..=)