Tuesday, March 18, 2014

Istighfar byk2..

Assalamualaikum..

Lame x update blog..xtau nk cete ape..huhu..tp disebabkn aku ngah meroyan,baik aku update..

Dr og td mmg kne istighfar byk2 spy x hilang sabar..da la ngah byk keje,tp x blh wat keje..kat opis aku ni kne gune server..Navision namenye..tp masalah nye..dr pg td kol 9 sampai kol 11.30..aku nk wat quotation..2 line je yg blh gune navision ni..wargh..rase nk jerit kuat2..da bgtau it department,yg dorang soh wat..restart laptop..hangguk ko..geram plak aku..sabo..sabo..

Da ngah geram2..dpt lak kol from installer bgtau ade problem kat site..argghh..mmg tension tau..kne kol sane sini..kne kol mcm2 nak settle kn problem 2..problem sendri nk wat quotation ni pn x sete lg tau!!!. Wuuu

Pas2kn..officemate aku kat sbelah ckp pe tau..sbb sume org pon ngan tension pasal Navision lembap..die kate baik bace ni..dpt gak pahala..



Hee..ni aku punye buku padahal..da kalut2..lupe yg aku ada bawa buku ni..boleh kurangkan tension kn ngan baca ayat2 quran..xblh sgt layan hasutan iblis ni..mmg rase nak marah je kalu layan prasaan yg ngah berkecamuk ni..

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. alhamdulillah.. jumpa da penenang hati... =)

    ReplyDelete

trima kasih kerana meninggalkan jejak..=)