Thursday, July 11, 2013

salam ramadhan

Xterlambat lg rasenya nk mengucap slamat berpuase kpd semua..haha..da hr ke 2 pn kt berpuase..xsempt nk menulis..bzy..bzy & bzy..hee..tp aku sempat bace blog2 kamu smue..cume xsempat nk tglkn jejak..

Camne hari 1st puase..happy?lapar?tarawikh?mengaji?

Bab lapar 2 bisa diatur..yela,lg brape hr nk puase,aku masih lg gigih nk byr puase..training katenye..kekeke..thn dpn xmo la da hujung2 br ganti pose..gigih ko..kang x pasal2 kne byr fidyah..

Tarawikh plak aku blom berkesemptn pegi..pyh ade bdk kecik ni..aku just memgaji je..tp ti aku nk g gak,tkr2 ngan mak or laki aku..lgpn surau dekat je ngan umah..

Smlm,blk keje ade tragedi 1 Ramadhan..aku ngan laki aku mngalami small accident..xterok pn..bumper dpn kete berlanggar ngan kete dpn..kete laki aku skit je..kete dpn bumper blakang terbuka..org 2 yg slh sbb jln ngah jammed,die dr bahu jln,nk menghimpit masuk..ntah mcm mane xlpas bhgn blakang..laki aku settlekn..memule org 2 slhkn ktrg..grrrr..naseb bek bln pose..thn sabo..

Pas2 smpt g singgah bazar ampangan..ya ampun..jammed..bkn kete je..nk beli mknn pon jammed..sume org x masak kot smlm..sume beli kat bazar kot..haha..serik aku nk g..thn lpas laki aku yg g sorang, aku tg dlm kete je..mls nk trn..

Hari ni??? Mkn je la ape yg mak aku masak..ngeh2..mlainkn laki aku rajin nak g bazar..
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

  1. salam ramadhan fyza... selamat mengerjakan ibadah nya...:)

    ReplyDelete

trima kasih kerana meninggalkan jejak..=)