Monday, April 14, 2014

Now You Are a Mother

Assalamualaikum...

Hari ni aku nak share pasal sebuah buku yg pada aku sangat best ..buku ni is about parenting in islamic view..publisher this book is Darrussalam..this is practical and up to date new mother's handbook from birth to 4 years..

Sangat seswai utk bakal ibu n yg telah menjadi ibu..aku guarantee ,mmg ssh nak jumpe buku ni kat luar..aku ni jenis mcm2 buku aku beli..mcm2 buku aku baca..tp nk jumpe yg btol2 menarik mmg pyh..

Walaupn nayli da 2 thn,aku ttp rase buku ni sgt practical,sbb seswai smpai anak kt 4 years..nanti mane tau nak ade baby lg..kompem aku kne cari info smule utk jage newborn baby..



Ni aku share contents dlm buku ni..









B4 aku beli buku ni,aku bace content die je aku da tertarik..tp 2 aku la..org lain aku xtau..;p

Buku ni beri overview of the mother's role and ajar basic utk membesarkn babies and small children..

Ni lg ant content dlm buku ni





Nak tau lg detail,kne la beli buku ni..;)

Kalu ade sesape yg berminat,blh contact aku..hari sabtu lpas aku amek stock 10 pcs,tp now tgl 2 pcs je..laku tau buku ni..nanti aku share buku utk anak2 plak..stock baru buku ni mayb akan smpai dr Riyadh hujung bln ni..so,yg 2 pcs ni sape cpt die dpt..;)

Price: RM 47

Msg/Whatsapp me at 019-7710032



JazakAllahkhayran
posted from Bloggeroid

6 comments:

trima kasih kerana meninggalkan jejak..=)